Confinen una classe de parvulari d’Igualada pel positiu d’un alumne

Sis alumnes i tres educadores han donat negatiu al test de covid-19
Imatge d'arxiu d'un parvulari

Una classe de parvulari de l'Escola Mare del Diví Pastor d'Igualada ha estat confinada després que un dels alumnes hagi donat positiu en la prova de la covid-19. Segons han confirmat fonts municipals a l'ACN, un dels infants tenia febre, motiu pel qual se'l va traslladar al CAP de referència del centre escolar, on li van practicar la PCR. En donar positiu s'ha activat el protocol establert i s'han confinat a tots els alumnes de la classe i els professors que havien estat en contacte amb el grup, als seus domicilis.

Segons han informat des del Departament de Salut, a l'aula l'alumne hauria estat en contacte "estret" amb set companys i tres educadores, als quals se'ls ha fet el test PCR. Poques hores després, s'ha informat que sis alumnes i tres educadores han donat negatiu a la prova. Així ho ha confirmat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, en roda de premsa. Falten els resultats d'un alumne, al que també se li ha fet el test.

Tot i els resultats, des d'Educació han esclarit que d'acord amb el protocol establert, alumnes i educadores es mantindran preventivament en quarantena. Es dona el cas que una de les educadores és la mare del nen que ha donat positiu.
 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides