Què diuen de Messi i Bartomeu dos periodistes polítics estrella de TV3?

Tuit de Carles Castellnou contra Leo Messi
Tuit de Carles Castellnou contra Leo Messi

La convulsa actualitat del FC Barcelona arran, sobretot, de la desastrosa eliminació de la Lliga de Campions i del desig de marxar expressat per Leo Messi es va tractar a TV3 en dos programes especials, però més enllà de la secció d'Esports -i del canal mateix- dos periodistes dedicats a la política als serveis informatius de la televisió pública han publicat a Twitter sengles comentaris controvertits sobre figures clau del club blaugrana.

Jordi Eroles, que va treballar en la informació esportiva molts anys, ha carregat contra el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, quan ha comentat "A on s'ha de signar?" sobre un tuit de l'articulista Jordi Puntí, que deia: "Si Messi es queda, Bartomeu hauria de dimitir. Ell mateix ho va proposar. L'ordre dels factors no altera el producte".

Un altre periodista del TN dedicat a la informació política, Carles Castellnou, el corresponsal a Madrid, ha piulat contra l'estrella del Barça, Lionel Messi, que finalment es queda al Barça després d'haver volgut marxar: "Diu Messi que aquest any «no ha estat feliç». Ell aquests anys ha guanyat 50 milions d'euros nets, l'any que molts han patit la Covid a nivell de salut, economia o simplement d'ànim. Aquest xaval és un desgraciat. I punt! Fot el camp!!!".

Castellnou, a diferència d'Eroles, ha esborrat aquest missatge, publicat el passat 4 de setembre. "Aquest any animaré al Martinenc i a l'Europa", ha anunciat l'endemà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.