Torra circumscriu els canvis a la pandèmia i nega “cap altre objectiu”

Ho ha dit en la presa de possessió dels nous consellers Miquel Sàmper i Ramon Tremosa
Quim Torra saluda Ramon Tremosa en la presa de possessió del segon

Dos dels tres nous consellers han pres possessió del seu càrrec aquesta tarda, just després que es fes pública la remodelació sorpresa del govern de la Generalitat. Concretament, ho han fet Miquel Sàmper, que substitueix Miquel Buch al capdavant d'Interior, i Ramon Tremosa, que és ja el nou conseller d'Empresa i Coneixement, en lloc d'Àngels Chacón. Dimarts vinent el president signarà el decret de nomenament d'Àngels Ponsa, que prendrà possessió del càrrec després de la reunió del consell executiu, i que substitueix a Mariàngela Vilallonga.

En l'acte, que ha comptat amb els dos nous consellers i els seus predecessors en el càrrec, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha volgut sortir al pas dels qui l'acusen de fer una purga política i ha defensat que no el mou "cap altre objectiu" que no sigui buscar les persones que donin "el millor resultat" per al país en un moment "decisiu", referint-se a la pandèmia del coronavirus. 

"Són tres departaments que tindran un paper determinant els pròxims mesos, i és per això que he decidit reforçar-los amb persones que poden oferir un millor resultat. No em mou cap altre objectiu, no tinc cap altre interès que aquest", ha insistit.

Torra ha afegit que és "conscient de la incertesa" del seu futur com a president i que no el preocupa "perquè sé que al meu voltant hi ha persones molt valuoses".

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari