Quim Torra ultima una remodelació del seu executiu

La crisi de govern passaria per rellevar Miquel Buch, Àngels Chacón i Mariàngela Vilallonga
Quim Torra

El president català, Quim Torra, està ultimant una remodelació del seu executiu. Segons avança La Vanguardia, aquesta crisi de govern a la Generalitat faria que Torra canviés el conseller d'Interior, Miquel Buch, la consellera d'Empresa, Àngels Chacón, i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Tot apunta que Torra no té previst tocar cap dels consellers d'ERC, per la qual cosa aquesta crisi de govern quedaria restringida als consellers de la formació del president, tot i que dins del marc del trencament de les files postcovergents després de la baralla per les sigles de JxCat entre el PDCat i l'expresident català, Carles Puigdemont.

Es dona la circumstància que hores que la consellera Chacón era l'únic membre de l'executiu de Torra que mantenia l'afiliació al PDECat. Amb Chacón al govern, l'executiu de la Generalitat estava format per un tripartit amb JxCat, el PDCat i ERC. Sense Chacón, el govern de Torra queda format per JxCat i ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides