Torrent insisteix a Torra sobre la resposta “consensuada”

El president del Parlament, com abans altres figures d'ERC, advoca per acordar la convocatòria electoral i l'estratègia davant l'eventual inhabilitació del president
Roger Torrent

ERC segueix reclamant al president de la Generalitat, Quim Torra, una resposta "consensuada" entre els socis de govern sobre la convocatòria electoral i l'eventual inhabilitació de Torra.

La darrera veu que s'ha pronunciat en aquest sentit ha estat la del president del Parlament, Roger Torrent, el qual ha respost en una entrevista concedida a La Vanguardia que "en un govern de coalició, una decisió tan important s'ha de prendre consensuada entre els socis".

Torrent ha esgrimit que Torra, segons ell, "no respon només per ell mateix, sinó per una majoria parlamentària i per un govern de dues formacions polítiques", i ha defensat la necessitat de tenir unes institucions "fortes, coordinades i cohesionades".

En una entrevista publicada aquesta setmana per Europa Press, el líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, havia advocat per "seure i consensuar els escenaris que vindran, tenint en compte la pandèmia i la decisió del Suprem" sobre la inhabilitació de Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides