L’ANC pretén mobilitzar 48.000 persones en 82 municipis per la Diada

La plataforma promotora del procés limita l'assistència a 107 concentracions amb inscripció prèvia
Roda de premsa de l'ANC
Roda de premsa de l'ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dimecres la fórmula de les mobilitzacions que convocarà aquesta Diada, marcades per les restriccions a les reunions de més de 10 persones i per les mesures de distanciament social recomanades per frenar la pandèmia de la Covid-19.

La plataforma que lidera Elisenda Paluzie ha optat en enguany per convocar 107 concentracions en 82 municipis amb l'objectiu d'aplegar-hi 48.000 persones. Els interessats a assistir-hi, això sí, hauran d'inscriure's mitjançant un formulari  per limitar l'assistència de manifestants a un cada quatre metres quadrats en totes les ubicacions.

L'ANC assegura que els assistents compliran estrictament les mesures de seguretat contra el coronavirus. El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, va considerar inoportú congregar persones aquest Onze de Setembre.

Una de les altres particularitats de la mobilització organitzada enguany per l'ANC és que preveu concentrar manifestants davant edificis de l'administració espanyola com els de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) i la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), l'Agència Tributària, el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), estacions de Renfe i jutjats. Així mateix, l'ANC ha convocat un acte complementari de les mobilitzacions del carrer: sortir als balcons a les 17.14 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides