Junqueras diu que el plantejament de Puigdemont porta a la derrota

L'exvicepresident rebutja la proposta de "confrontació intel·ligent" de l'expresident, que considera inconcreta
Imatge d'arxiu de Puigdemont i Junqueras durant una reunió del govern català

El líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha rebutjat en declaracions a Europa Press la "confrontació intel·ligent" amb l'Estat proposada per l'expresident català i líder de JxCat, Carles Puigdemont.

"Si iniciem una confrontació amb l'Estat en les condicions actuals, anirem a perdre, i nosaltres el que volem és guanyar", ha alertat Junqueras, malgrat que s'ha mostrat obert a debatre la proposta de Puigdemont.

L'exvicepresident, que s'ha mostrat partidari de "preparar-nos millor" i d'internacionalitzar l'objectiu de l'independentisme, així com de seure a totes les taules de diàleg i guanyar eleccions, ha considerat inconcreta la proposta de Puigdemont: "Quina és la proposta? Com es farà?".

Pel que fa a l'actitud del govern d'Espanya, Junqueras ha respost que "han de passar coses i el PSOE s'ha de moure perquè la paciència no és infinita".

Quant a la convocatòria d'eleccions a Catalunya, ha advocat per "seure i consensuar els escenaris que vindran, tenint en compte la pandèmia i la decisió del Suprem" sobre la inhabilitació del president Quim Torra.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari