Junqueras diu que el plantejament de Puigdemont porta a la derrota

L'exvicepresident rebutja la proposta de "confrontació intel·ligent" de l'expresident, que considera inconcreta
Puigdemont i Junqueras, durant una reunió del govern
Puigdemont i Junqueras, durant una reunió del govern

El líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha rebutjat en declaracions a Europa Press la "confrontació intel·ligent" amb l'Estat proposada per l'expresident català i líder de JxCat, Carles Puigdemont.

"Si iniciem una confrontació amb l'Estat en les condicions actuals, anirem a perdre, i nosaltres el que volem és guanyar", ha alertat Junqueras, malgrat que s'ha mostrat obert a debatre la proposta de Puigdemont.

L'exvicepresident, que s'ha mostrat partidari de "preparar-nos millor" i d'internacionalitzar l'objectiu de l'independentisme, així com de seure a totes les taules de diàleg i guanyar eleccions, ha considerat inconcreta la proposta de Puigdemont: "Quina és la proposta? Com es farà?".

Pel que fa a l'actitud del govern d'Espanya, Junqueras ha respost que "han de passar coses i el PSOE s'ha de moure perquè la paciència no és infinita".

Quant a la convocatòria d'eleccions a Catalunya, ha advocat per "seure i consensuar els escenaris que vindran, tenint en compte la pandèmia i la decisió del Suprem" sobre la inhabilitació del president Quim Torra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides