Catalunya encapçala l’augment d’aturats a Espanya

El nombre de persones sense feina se situa en els 480.642
cua atur oficina treball crisi revolucio
cua atur oficina treball crisi revolucio

Catalunya encapçala les comunitats autònomes d'Espanya pel que fa a l'augment d'aturats durant el mes d'agost, seguida de la Comunitat de Madrid i de la Comunitat Valenciana. A Catalunya ha pujat l'atur en aquest darrer mes en 11.293 persones, el que suposa un increment del 2,41%, tot i que havia disminuït en un 3,23% durant el mes de juliol. Avui a Catalunya es calcula que hi ha oficialment 480.642 persones a l'atur.

Darrere de Catalunya va la comunitat madrilenya amb un increment de 6.260 nous aturats i de la comunitat valenciana amb 5.694 persones més a l'atur. Aquestes dades les ha donat a conèixer aquest dimecres el Ministeri de Treball i Economia Social, el qual ha informat que també hi ha vuit comunitats autònomes que ha reduït el seu nombre d'aturats.

Segons Treball, a tot Espanya, 29.780 persones han passat a incrementar les llistes de l'atur durant el mes d'agost, el que suposa un increment del 0,79%. Amb aquest augment el nombre total de persones en atur comptabilitzades a Espanya puja fins als 3.802.814, sent el menor increment des del 2016 en el mateix període.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides