Salut torna a limitar l’aforament de terrasses de bars i restaurants al 50%

Es prorroguen les mesures a Barcelona i l'àrea metropolitana, el Segrià i la Noguera
Gent amb mascaretes en una terrassa

Salut allarga 15 dies més les restriccions a Barcelona i a Lleida i les amplia per al sector de la restauració i l'hostaleria. Un altre cop es torna a limitar al 50% l'aforament a les terrasses. Fins ara a les terrasses de bars i restaurants només calia garantir que hi hagués dos metres de distància entre taules. El Gremi de Restauració de Barcelona ja avança que ho portaran als tribunals perquè la nova limitació fa molt mal al sector.

Que a les terrasses només hi pugui haver la meitat de taules plenes afecta Barcelona i l'àrea metropolitana, el Segrià i la Noguera. 

La Generalitat recomana als ciutadans que tan sols surtin de casa per anar a la feina, a centres sanitaris, cuidar persones grans, menors i dependents, desplaçar-se a entitats financeres, accedir a establiments comercials d'alimentació o d'altres amb cita prèvia, mantenir trobades i fer activitats culturals i d'oci amb el seu grup de convivència habitual o renovacions de permisos i documentació oficial, entre altres desplaçaments.

Les resolucions també remarquen adoptar mesures d'higiene i protecció als centres de treball, potenciar l'ús del teletreball quan sigui possible, respectar la distància física interpersonal en els comerços, limitar al 33% els actes religiosos i en les reunions socials de fins a 10 persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides