Catalunya rep un 81,6% menys de turistes internacionals durant el juliol

La dada acumulada els set primers mesos d'enguany és una davallada del 75,6%, segons l'INE
Les Rambles de Barcelona

Els turistes internacionals que van visitar Catalunya el passat mes de juliol van ser un 81,6% menys que els que ho van fer el mateix mes del 2019, segons les dades provisionals de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), publicades aquest dimarts.

L'Estadística de Moviments Turístics en Fronteres (FRONTUR) de l'INE xifra en 436.742 el total d'arribades de turistes internacionals a Catalunya el juliol d'enguany. Un 41,4% d'aquests visitants són francesos i un 11,8 corresponen a l'agregat de la resta d'Europa.

Pel que fa a les dades acumulades del gener al juliol del 2020, un període marcat per la pandèmia de la Covid-19, Catalunya suma 2.753.933 arribades de visitants des de l'estranger, un 75,6% menys que en el mateix període de l'any anterior.

Catalunya és la segona destinació espanyola més visitada el juliol pels turistes internacionals, ja que acumula el 17,7% de les arribades, un percentatge només superat pel 23,9% de les Illes Balears. També és la segona destinació més visitada del gener al juliol del 2020, període en el qual les Canàries són líders.

Espanya va rebre 2,5 milions de turistes internacionals el passat mes de juliol, un 75% menys que el juliol del 2019. Durant els set primers mesos del 2020, hi van arribar més de 13,2 milions de turistes internacionals, un 72,4% menys que en el mateix període del 2019.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides