Catalunya rep un 81,6% menys de turistes internacionals durant el juliol

La dada acumulada els set primers mesos d'enguany és una davallada del 75,6%, segons l'INE
Les Rambles de Barcelona

Els turistes internacionals que van visitar Catalunya el passat mes de juliol van ser un 81,6% menys que els que ho van fer el mateix mes del 2019, segons les dades provisionals de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), publicades aquest dimarts.

L'Estadística de Moviments Turístics en Fronteres (FRONTUR) de l'INE xifra en 436.742 el total d'arribades de turistes internacionals a Catalunya el juliol d'enguany. Un 41,4% d'aquests visitants són francesos i un 11,8 corresponen a l'agregat de la resta d'Europa.

Pel que fa a les dades acumulades del gener al juliol del 2020, un període marcat per la pandèmia de la Covid-19, Catalunya suma 2.753.933 arribades de visitants des de l'estranger, un 75,6% menys que en el mateix període de l'any anterior.

Catalunya és la segona destinació espanyola més visitada el juliol pels turistes internacionals, ja que acumula el 17,7% de les arribades, un percentatge només superat pel 23,9% de les Illes Balears. També és la segona destinació més visitada del gener al juliol del 2020, període en el qual les Canàries són líders.

Espanya va rebre 2,5 milions de turistes internacionals el passat mes de juliol, un 75% menys que el juliol del 2019. Durant els set primers mesos del 2020, hi van arribar més de 13,2 milions de turistes internacionals, un 72,4% menys que en el mateix període del 2019.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.