Quants diners va demanar de crèdit la CCMA el juny i el juliol?

bbva manresa pahc
bbva manresa pahc

8,35 milions d’euros. El dia 9 de juliol va signar dos contractes amb el Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) per valor de 7,25 milions d’euros i el 14 de juny un altre amb la Caixa d’Enginyers d’1 milió d’euros. Els del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria venen definits al portal de la transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a “addenda de contracte. 3a pròrroga confirming BBVA 2020/2021” i “addenda de contracte pòlissa crèdit a CT BBVA 2020/2012”. El primer crèdit és de 2,25 milions d’euros i el segon de 5 milions. El contracte amb la Caixa d’Enginyers es va signar el 14 de juny i és per una “pòlissa de finançament crèdit a CT Caixa Enginyers 1M€ 2021”.

El tipus de contracte és en els tres casos un “Acord Marc (Despeses Financeres)”. Va a càrrec de la Direcció de Gestió i Recursos de la CCMA i té una durada d’un any.

Els màxims responsables de la CCMA, Núria Llorach, i de TV3, Vicent Sanchis, insisteixen sempre que poden a la Comissió de Control de la CCMA al Parlament que TV3 té greus problemes de finançament. Fins i tot, Sanchis va amenaçar amb eliminar de la graella el programa Polònia per problemes econòmics.  Finalment, però, el clàssic programa d’humor polític tornarà a la pantalla el mes de novembre després que el govern de la Generalitat anunciés que destinaria a TV3 15,5 milions d’euros del Fons d’Emergència per fer front als efectes de la pandèmia de la Covid-19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.