Quant va pagar Marta Madrenas a Xavier Graset per moderar un acte de la Girona Mobile Week 2019?

Xavier Graset a la Girona Mobile Week 2019

1.415,09 euros. La Girona Mobile Week forma part del conjunt d’activitats organitzades en el marc del Congrés Mundial del Mòbil que se celebra cada any a Barcelona i que aquest any s’ha suspès arran de la pandèmia de la Covid-19. El 2019 es van celebrar setmanes del Mobile a cinc ciutats catalanes i el 2020 es van triplicar les seus. La de Girona es va celebrar el 2019 entre els dies 21 i 23 a les seus de l’Edifici Sant Domènech del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona, el Col·legi d’Aparelladors i al Centre Cultural La Mercè.

Xavier Graset, responsable del programa Més 324 de TV3, no estava anunciat en el programa d’actes inicial de la Girona Mobile Week però finalment va acabar moderant la sessió prèvia a la cloenda de la trobada. Aquesta sessió va incloure les explicacions de les experiències de sis dones en l’àmbit de ‘Digitalització i empresa’: Fatima Diawara, Gisela Vaquero, Mariona Serra, Absolutely Khaoula, Montserrat Jordi i Merche Dalmau. Es va celebrar al Centre Cultural La Mercè, el dissabte 23 de febrer entre les 11:45 i les 14 hores. Tot seguit es va fer la cloenda de la Girona Mobile Week, amb la participació de l’alcaldessa Marta Madrenas.

Al cercador del Registre públic de contractació de la Generalitat no hi consta quant van cobrar els altres moderadors dels debats d'aquesta trobada.  Xavier Graset no es pot queixar de com va valorar Marta Madrenas la seva aportació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides