Jair Domínguez celebra el nou programa a Catalunya Ràdio amb un acte presidit per un gran llaç groc

L’humorista denunciat per insults a Espanya i a líders no independentistes ha inaugurat la Fira del Llibre de La Bisbal
Jair Domínguez, a la fira de llibres de La Bisbal, Indilletres

L’endemà que s’anunciés que Jair Domínguez tindrà a la seva disposició una hora diària a Catalunya Ràdio, de dilluns a divendres, per practicar el seu particular sentit de l’humor i d’anàlisi de la realitat política, ha estat el protagonista de la inauguració de la Fira del Llibre de la Bisbal, Indilletres. L’acte, que s’ha celebrat en un escenari presidit per un gran llaç groc, ha servit per “parlar de llibres, el futur de la literatura catalana, la vida, la mort i també de coses serioses”, segons ha explicat ell mateix. Els responsables d’Indilletres han difós a Twitter fotografies de l’acte, que s’ha celebrat dins el pavelló firal per culpa de la pluja i han comentat que Domínguez “ja en fa de les seves!”.

El comportament de Domínguez ha estat motiu de queixa habitual dels partits de l’oposició a la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) pels seus insults a Espanya i als partits i líders que no són independentistes o no comparteixen la seva visió del procés independentista. El llistat d’aquests insults és enorme. El darrer ha estat afirmar que “si vius a Catalunya i no parles català, o ets tonto o mala persona”. No li ha fet fàstics a parlar de “puta Espanya” o ha escrit a twitter “ens importa una merda Espanya!”. El 2013 va passar pels jutjats després que al programa Bestiari il·lustrat, del Canal 33, simulés l’assassinat de l'aleshores Rei Joan Carles. La directora del programa, Mai Balaguer, va haver de dimitir arran d’aquest incident. Actualment presenta Està passant, amb Toni Soler, però és de preveure que deixi de fer-ho per incompatibilitat d'horaris.

A partir de dilluns, de 22 a 23 hores, Domínguez i el també humorista Peyu faran el programa Búnker, i han anunciat que “les direm de l’alçada d’un campanar”. Molts periodistes i polítics creuen que el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha apostat massa fort amb la decisió de contractar aquest parell d'humoristes i estan convençuts que o ell o el Búnker no arribaran a final de temporada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides