Catalunya Ràdio premia els insults de Jair Domínguez amb un programa diari

Saül Gordillo entrega la franja de 22h a 23h a un humorista que diu que "ens importa una merda Espanya" i al seu company Peyu, organitzador d'una Butifarrada per la Dignitat, a Vic
Peyu i Jair Domínguez a Catalunya Ràdio

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha obsequiat els insults i desqualificacions constants de Jair Domínguez a les xarxes socials contra les formacions polítiques i entitats no independentistes amb un nou programa de ràdio aquesta temporada. Tal com ha avançat aquest divendres l’emissora pública, el programa, que serà d’humor i que buscarà captar públic jove, també el presentarà Lluís Jutglar, popularment conegut com a ‘Peyu’ i s’anomenarà ‘El Bunker’ (diari de 22h a 23h).

Entre les diferents manifestacions de Domínguez a les xarxes socials destaquen: “L’únic debat, entenc, és que si vius a Catalunya i no parles català, o bé ets tontet o bé mala persona”; "ahir vaig sentir, petant pels altaveus d’un comerç, una cançó -una sevillana moderna i alegre, en Mi major, probablement- que deia ESPAÑA HUELE A MUERTE. No puc confirmar-ho però tampoc vull seguir investigant no sigui que la veritat espatlli aquesta fantasia”; “treuria més vots un muppet amb la cara d'en Bartomeu enganxada amb ironfix” referint-se al canvi de Carrizosa per Roldán com a candidat de Ciutadans a la Generalitat; “ha arribat el moment del campi qui pugui. Classe política embogida. Ara és quan els espanyols són més perillosos. Les passarem putíssimes. No cal ser Alexandre Deulofeu per predir el cataclisme que s’albira.”; “un GTA però amb Felipe González matant etarras”; “què li farà menys gràcia al meu nou veí de VOX, que soc català o que m'he comprat un Marshall JCM800?”; “però és que, a veure com li explico, President: ENS IMPORTA UNA MERDA ESPANYA” en resposta a Quim Torra; “heu de saber que, degut a la inoperància del Gobierno i el sudapollisme dels insolidaris que volten carrers, aquesta setmana que portem tancats a casa no ha servit per res”; “quan penses que l'ésser humà no pot ser més idiota apareix l'Astrid” al·ludint a la politòloga Astrid Barrio; “el coronavirus extermina tota la població espanyola i només queden vius els que estan tancats a GH VIP. Com mecanoscrit de segon origen però amb subnormals”.

Així mateix, l’humorista de la CCMA va penjar una fotografia a Instagram on es veuen les càrregues policials de l’1-O i on assenyalava:  “Fa dos anys que el regne espanyol va enviar policies per estomacar-nos i evitar que votéssim. Fa dos anys que vam començar a guanyar. Fa dos anys que el poble va decidir ser poble. El primer d’octubre de 2017, per més que els polítics no estiguessin a l’alçada, el poble va véncer. Volen detenir-nos. Volen matar-nos. Però no deixeu que us desanimin. Som més forts. Guanyarem. Junts. Guanyarem". També ha publicat en més d’una ocasió instantànies d’estelades o fotografies burlant-se de Pablo Casado o Felip VI.

Peyu és un humorista molt estimat pel mòn processsista, que l'octubre de 2017 va fer de mestre de cerimònies d'una Butifarrada per la Dignitat, celebrada a Vic per denunciar la repressió del referèndum celebrat uns dies abans. Ambdós han realitzat intervencions i programes amb la voluntat de fer riure tant a Catalunya Ràdio com a TV3. Aquest mes de juliol, TV3 ha emès una vintena de capítols de la sèrie Bricoheroes, amb uns nivells d'audiència mínims. Els contractes de la CCMA amb aquest tàndem és a través de la productora de Peyu, El corral de l'humor. La temporada de Bricoheroes ha costat 130.000 euros. A la presentació del nou programa de Catalunya Ràdio no s'ha dit quan costarà el regal diari que els ha fet Saül Gordillo.

EL TRIANGLE ha denunciat en reiterades ocasions que els missatges de Domínguez infringeixen el llibre d’estil que, al Manual d’ús, indica que “els professionals de la CCMA no poden fer manifestacions publiques que comprometin la imparcialitat dels nostres mitjans” i especifica que “els nostres professionals compleixen aquestes normes quan participen en blogs, xarxes socials i altres formes de divulgació de continguts, tant sota el paraigua dels nostres dominis com en espais aliens o personals. També quan expressen la seva opinió en articles periodístics, tertúlies o entrevistes en altres mitjans, entre d’altres”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides