Quin tuit dels mossos ha fet retirar Presidència?

Tuit dels mossos retirat per ordre de Presidència
Tuit dels mossos retirat per ordre de Presidència

El d’una campanya per animar les denúncies contra l’assetjament sexual. S’hi veia una foto amb on les mans d’un home es posaven una a l’espatlla i l’altra sobre el pit d’una dona que estava teclejant en un ordinador portàtil. El text que acompanyava la imatge en el tuit del perfil @mossos deia: “Si algú et fa un petó, et toca el cul o els pits o encara va més lluny, no et quedis callada. Denuncia-ho. No hi ha excuses, és un delicte. Acabem amb la #violènciasexual @NoEstàsSola”.

Presidència de la Generalitat ha ordenat la retirada del missatge de Twitter, penjat aquest dimecres 26 d’agost, després de les nombroses queixes que han aparegut en aquesta xarxa social. Entre les crítiques hi ha la del portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, que ha escrit en castellà “Este mensaje es una vergüenza. Desde el traslado de la carga de la responsabilidad a la víctima hasta la elección de la foto. Una Conselleria tan importante no merece tanta torpeza e incompetencia”. També s’havien queixat, abans que es retirés la piulada, altres càrrecs d’ERC com l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, la diputada al Parlament Jenn Díaz o el director acadèmic de la Fundació Josep  Irla, Lluís Pérez Lozano.

Pérez Lozano va assenyalar que “des de la destitució de Patrícia Plaja com a directora de comunicació dels Mossos, aquest àmbit ha caigut en picat. Tant en formes com en fons”. El director de Comunicació del departament d’Interior és Joan Maria Piqué. Tant a ell com al conseller Miquel Buch els han xiulat les orelles les últimes hores i els xiulets venien directament de Presidència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides