Catalunya notifica un descens de contagis per covid-19 i deu noves defuncions

Salut registra des de l’inici de la pandèmia 114.994 positius i 12.899 morts
Prova de coronavirus

El Departament de Salut ha detectat 557 nous positius per covid-19 les darreres vint-i-quatre hores i les funeràries han registrat 10 noves defuncions (8 més que aquest dilluns) en el mateix període temporal. Després de quatre dies consecutius superant la barrera dels 1.000 casos, Catalunya ha aconseguit aquest dimarts no sobrepassar aquesta xifra.  

Catalunya ha registrat des de l’inici de la pandèmia 114.994 positius i 12.899 defuncions.

En comparació amb el balanç d’aquest dilluns, 17 pacients més romanen ingressats en centres hospitalaris catalans, la qual cosa implica que actualment hi ha 659 hospitalitzats. A les UCI hi ha en aquests moments 130 persones (una més que dilluns).

La taxa de risc de rebrot baixa una dècima (146,72), però segueix situant-se en una xifra molt llunyana respecte el llindar de risc alt (100).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides