Quina mentida ha deixat caure Pilar Rahola a Instagram?

Pilar Rahola i Joaquim Forn, a la casa de la periodista, a Cadaqués
Pilar Rahola i Joaquim Forn, a la casa de la periodista, a Cadaqués

Que a les presons no hi ha Cola Cao. Pilar Rahola ho diu en el text que acompanya a una de les dues fotografies d’ella amb l’ex-conseller de l’Interior Joaquim Forn que va penjar fa uns dies a la xarxa social d’Instagram. “A la presó no hi ha Cola Cao. Avui en Joaquim Forn s’ha pres una bona tassa”, es llegeix en el text. A la fotografia se la veu a ella amb un pot de Cola Cao abraçada a Forn. Rahola explica que les fotografies han estat fetes durant una visita que li ha fet Forn al seu domicili a Cadaqués, aprofitant un permís penitenciari.

El cas és que a les presons sí que hi ha Cola Cao. El Centre d’Iniciatives per la Reinserció (CIRE), que treballa a les presons, no només confirma que n’hi ha sinó que informa que un pot de 310 grams de Cola Cao hi costa 2,52 euros.

Les dues fotografies de Rahola amb Forn han desaparegut del seu instagram, no se sap si és perquè l’aparença esportiva i relaxada de l’ex-conseller no casa amb la imatge d’un ‘pres polític’ o perquè en cap de les dues es mantenen les distàncies de seguretat que reclamen les autoritats sanitàries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides