Quin és el darrer dirigent d’ERC que ha hagut d’aguantar les ires dels hiperventilats?

Encapçalament del perfil de twitter d'Isaac Peraire
Encapçalament del perfil de twitter d'Isaac Peraire

Isaac Peraire, ex-alcalde de Prats de Lluçanès i vicesecretari general de Vertebració Territorial i Partit Obert d’ERC. La raó de l’atac dels hiperventilats ha estat que Peraire ha felicitat Alejandro Dorado pel seu nomenament com a conseller de Sostenibilitat i Transició Ecològica del govern de La Rioja. Dorado ha estat presentat per alguns portals digitals independentistes com un enemic a abatre per les seves crítiques al procés. Tècnic en cooperació al desenvolupament i llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat Complutense, Dorado ha estat coordinador de Relacions Internacionals i Polítiques Migratòries del PSOE fins el seu nomenament com a conseller de La Rioja.

Peraire va comentar, dissabte, a twitter la nota en què el govern de La Rioja comunicava el nomenament de Dorado amb aquest missatge: “Felicitats i molta sort @DoradoAlex!! Salut des de Catalunya”. Això li va suposar rebre un centenar de missatges insultants o despectius. “En sèrio algú d’ERC s’alegra que tingui més poder algú així?”, s’estranya Montserrat Tudela. “Què és? Ignorància, estupidesa o interessos? Que coi et porta a felicitar aquest subjecte?”, li pregunta @serratsabi, que es defineix d’esquerres i independentista i que inclou a la seva presentació de twitter una frase del polèmic filòleg Josep Maria Virgili: “Si no saps castellà no pots veure TV3”.

Altres crítiques a Peraire li venen, per exemple, de Lluís Sala –“Alguns mil homes d’ERC han embogit totalment! Aviat revisaran la història i faran grans efusions a Negrín, Lerroux…”-, Joseph Fouché –“no t’arrosseguis tant que et confondran amb un cuc”-, Dídac Carreras –“Acollonant. Quina banda sense escrúpols”-, Bernat –“Estàs boig, Isaac”- o Pepito  Vadecurt –“Fill de puta. Mighome”.

Perduda entre aquesta quantitat d’improperis hi apareix la resposta en català de Dorado a Peraire: “Moltes gràcies, Isaac. Abraçada!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides