Canadell i Puigneró passen de les normes sanitàries de la Generalitat

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona i el conseller de Polítiques Digitals apareixen en dues fotografies a les xarxes socials sense mantenir la distància social i sense mascareta
Puigneró i Canadell sense mascareta i sense mantenir la distància social, en una piulada del conseller

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, s’han deixat veure en una fotografia que corre per les xarxes socials pujant el Pui Tabaca (Pallars Sobirà) amb un grup de persones sense que cap d’elles mantingui la distància social ni dugui la mascareta. Un cop al cim, Puigneró i Canadell s’han fet una instantània en què se'ls veu als dos amb els braços agafats, al costat d’una estelada hissada. El conseller català ha penjat la fotografia al seu compte de Twitter tot indicant: “Pujar al cim del Pui Tabaca (Pallars Sobirà) i trobar-me a en Joan Canadell. Som un gran petit país. #vacances”.

El decret que va impulsar el govern català a inicis de juliol sobre l’obligatorietat de mascaretes, que cercava frenar la propagació del coronavirus, inclou que s’ha de dur a partir dels 6 anys, a la via pública, a l’aire lliure i en espais públics oberts o tancats i al transport públic. A més, el Departament de Salut remarca que  “la mascareta s’ha convertit en un element imprescindible a l’hora de sortir de casa per a totes les persones de 6 anys o més, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.” Fins i tot, el lema del govern de la Generalitat a les rodes de premsa és "distància, mans, mascareta".

"Mantenir una distància d'1,5 metres respecte les persones amb qui no convius, encara que siguin familiars o amics, és una de les mesures més efectives per evitar la transmissió de la covid-19", recorda el Govern de la Generalitat als ciutadans. Un dels seus membres, Jordi Puigneró, no es dona per al·ludit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides