Catalunya registra 548 nous positius de covid-19 i 8 defuncions més

Argimon, secretari de Salut Pública, assegura que aquesta comunitat autònoma ha aconseguit “estabilitzar” la corba de contagis, però remarca que és “molt important” que comenci a baixar
Proves de coronavirus

Catalunya ha sumat 548 nous positius de covid-19 i 8 defuncions més en les darreres vint-i-quatre hores, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Des de l’inici de la pandèmia, 108.898 catalans han estat contagiats de Covid-19 i 12.837 han mort per aquesta malaltia.

Pel que fa a la situació de les Unitats de Cures Intensives (UCI), aquestes han sumat tres nous pacients hospitalitzats i han passat dels 116 als 119. En total, romanen ingressades als centres hospitalaris catalans 574 persones.

El risc de rebrot s’ubica a 139,16, tot i que es troba molt per sobre del llindar de risc alt (100).

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, va assegurar aquest dimarts que Catalunya havia aconseguit “estabilitzar” la corba de contagis, però va emfatitzar que era “molt important” que comencés a baixar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides