Quants diners acabava d’invertir la CCMA en millorar l’equipament de la delegació de Beirut?

Estat en què va quedar la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio a Beir
Estat en què va quedar la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut després de l'explosió del dia 4 d'agost

37.125 euros. El 10 de juny, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va signar un contracte per aquesta quantitat amb la productora Alice Production SA, del grup Lavínia, en concepte de ‘Addenda al contracte d’adjudicació del servei integral de producció per la corresponsalia de Beirut”. El 4 d’agost, menys de dos mesos després de signar-lo, l’explosió que es va produir al port de la capital libanesa i que va causar més de cent cinquanta morts i prop de sis mil ferits va destrossar els locals on està instal·lada la delegació de TV3 i Catalunya Ràdio, com es pot veure en la imatge que acompanya aquest confidencial i que va pujar al seu perfil de Twitter la corresponsal Txell Feixas.

Sobta que aquesta addenda es firmés quasi tres anys després que la CCMA i Alice Production SA signessin el contracte per l’”adjudicació de béns i serveis Servei integral de producció per a la corresponsalia de Beirut”. Aquell contracte, que permetria crear la primera corresponsalia fixa de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut, es va firmar el 21 de setembre de 2017 per un valor de 595.500 euros. El contracte tenia una validesa de tres anys i, per tant, caduca d’aquí a un mes i mig. Si la CCMA renova el contracte haurà de tenir en compte els enormes desperfectes causats per l’explosió del dia 4 a les oficines de la televisió i la ràdio de la Generalitat a Beirut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides