Catalunya suma dues defuncions per covid-19 i 830 nous positius

El risc de rebrot se situa pràcticament nou punts per sota respecte el dia anterior
Atenció a un pacient afectat per la covid-19
Atenció a un pacient afectat per la covid-19

Catalunya ha registrat dues defuncions per covid-19 les darreres vint-i-quatre hores i 830 nous positius (759 confirmats amb PCR), segons les darreres dades del Departament de Salut. Des de l’inici de la pandèmia, han mort per coronavirus en aquesta comunitat autònoma 12.829 persones i han estat contagiades un total de 108.350.

Quant a la situació de les Unitats de Cures Intensives (UCI), romanen, com ahir, ingressats 116 pacients. En total, hi ha hospitalitzades en centres sanitaris catalans 571 persones, xifra que ha anat a la baixa els darrers dies.

Cal destacar, d’altra banda, que el risc de rebrot se situa pràcticament nou punts per sota respecte el dia anterior, tot i que es troba molt per sobre del llindar que marca el risc alt.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides