Què ha denunciat la corresponsal de TV3 a les Illes Balears?

Un operari despenja un senyal de trànsit a Petra, en imatges gravades
Un operari despenja un senyal de trànsit a Petra, en una imatge gravada per Margalida Solivellas

Margalida Solivellas va penjar, aquest dilluns 10 d'agost, un missatge a Twitter amb les imatges d’un operari municipal de la població mallorquina de Petra desmuntant un senyal de tràfic. Deia això: “Mitja hora de l’arribada dels Reis a Petra, l’Ajuntament fa treure un senyal de circulació d’un carrer s’ha previst que passin. Des de fa temps s’havia pintat, al darrere un llaç groc”. L’ajuntament de Petra està presidit per Salvador Femenías, del partit regionalista PI. Dues hores després de penjar el missatge, Solivellas havia aconseguit que el seu missatge tingués prop de 700 retuits i més de seixanta comentaris.

Tots els comentaris eren despectius envers els reis espanyols. Enka, per exemple, va escriure: “Haurien de ser-hi tancadets a casa per no fer més el ridícul i no gastar, poques vergonyes, no són ningú”. Espanya és un país feixista aporta Josep M.García. “Quins xuclaculs, aquests representants del poble”, escriu Antonina lila. Un altre usuari, @VicRF72, insereix la imatge d’una guillotina en acció. I, en la mateixa línia, Gasconauta penja una imatge d’un llaç groc convertit en una soga per escanyar. “Quina púrria de ÑORDOS!”, s’exclama un altre. “Ma sobren paraules… quin país de puta merda”, es lamenta Pepus.

També s'hi va afegir Gemma Geis, portaveu adjunta de JxCat al Parlament de Catalunya: "Una imatge val més que mil paraules. La censura als carrers per a protegir la monarquia espanyola. No ens silenciaran! #nopassaran"

Està clar de quina corda són els seguidors de Margalida Solivellas a twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides