Trist final de Jaume Masferrer, incapaç de ser agraït amb Bartomeu

El consultor estratègic personal del president i res ponsable del 'Barçagate' ha acabat sent el menys popular dels seus directius
Jaume Masferrer i Josep Maria Bartomeu
Jaume Masferrer i Josep Maria Bartomeu

Jaume Masferrer, consultor estratègic personal del president blaugrana Josep Maria Bartomeu acabarà sent el personatge més controvertit de l'alta direcció de club i per descomptat el menys popular de tots els executius que ha tingut el president al seu servei.

Masferrer ha estat el directe responsable del Barçagate per haver contractat els serveis de I3Venture, tant els que realitzaven pel Barça el monitoratge de les xarxes socials com el costat fosc d'una empresa reconeguda internacionalment pels seus treballs de doble fons, bàsicament la creació de comptes fantasma dirigides a generar o combatre determinats estats d'opinió.

No és tan decebedor l'ús d'aquests recursos com el convenciment de Jaume Masferrer que jugant als bots beneficiava la tasca de la directiva i la imatge del mateix president i potser, a la llarga, del seu candidat continuista. Després de tot, aquesta és una pràctica comuna en l'àmbit de les xarxes on, lògicament, el FC Barcelona només pot desenvolupar accions informatives, de promoció i de fidelització, incloses les que corresponen també a l'àmbit comercial.

L'obsessió de Masferrer per intentar guanyar aquesta guerra bruta del tuit anònim, covard i malintencionat el va portar a cometre errors que, quan el van posar en el punt de mira, van provocar molta més indignació i malestar entre els membres de la pròpia junta que entre la massa social, més enllà de llençar els diners en bestieses.

Pràcticament tots els directius i executius als qui Masferrer havia ignorat i maltractat des de la seva supèrbia i poder absolut i des de l'autoritat màxima com a braç armat del president, plenipotenciari, van ser els que es van rebel·lar primer i van dimitir després quan van comprovar que, malgrat tot, seguia sota la protecció de Bartomeu. Aquí va ser on es va trencar la corda, tibada per les dues parts, i així va ser, també, com els que van demanar el cap de Masferrer van acabar perdent el seu.

El trist final de Jaume Masferrer, veient que les auditories i els informes encarregats no han rebuscat allà d'on provenia la mala olor i han passat de puntetes per no trepitjar cap ull de poll, és que seguirà cobrant i assessorant al president, encara que sigui ara un personatge més decoratiu que una altra cosa. De nou, Bartomeu l'ha salvat.

Els amics del president, els pocs que encara té a la junta, lamenten que Masferrer, tenint l'oportunitat de sortir a donar la cara pel president, de rebre per ell la bruta bala del Barçagate, de nou s'hagi refugiat sota les faldilles presidencials per salvar no la seva reputació però si un sou tan malament guanyat. L’hauria dignificat assumir tota la culpa i netejar així la imatge de Bartomeu. Però, ni d’això ha estat capaç. Normal que li hagin perdut el respecte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides