Quant costen les camises que llueix Valtònyc a Brussel•les?

Lluís Puig i Valtonyc, prenent cerveses a Brussel·les
Lluís Puig i Valtonyc, prenent cerveses a Brussel·les

Cent euros. Més exactament 99,95 euros, segons ha explicat en un missatge a twitter l’usuari @casfetera. Aquest tuit reprodueix una fotografia del raper mallorquí prenent-se unes cerveses en companyia de l’ex-conseller de Cultura, Lluís Puig. Ambdós viuen a Bèlgica. Puig va fugir d'Espanya abans de comparèixer per ser jutjat per l’Audiència Nacional per la seva implicació en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i Valtònyc per no ingressar a presó, després que un tribunal de la mateixa Audiència Nacional el condemnés a tres anys i mig de presó per enaltiment del terrorisme i humiliació a les seves víctimes, calúmnies i injúries al Rei i amenaces a un particular.

A la foto es veu a Josep Miquel Arenas, com es diu Valtònyc, amb una llampant camisa blava de la luxosa marca Ralph Lauren. @casfetera recorda al seu missatge que “pel preu d’una camisa Polo Ralph Lauren de Josep Valtònyc proporciones un menjar diari a un nen pobre durant dues setmanes i escaig”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides