Catalunya torna a superar el miler de contagis de Covid-19 en 24 hores

Les funeràries han informat de tres defuncions més
Cues per fer les proves de coronavirus a Terrassa

Catalunya registra 1.143 nous casos de Covid-19 confirmats per PCR i el total s'eleva a 85.177, segons l'últim balanç del Departament de Salut. La xifra total és de 105.566 casos (1.275 més) amb totes les proves.

D'altra banda, 12.815 persones han mort des de l'inici de la pandèmia, després que les funeràries hagin reportat 3 defuncions més en les darreres 24 hores.

El risc de rebrot torna a reduir-se uns 1,5 punts respecte a l'anterior balanç i se situa en 160,34, encara molt per sobre del llindar de risc alt (100), si bé ha baixat respecte a la setmana passada (177,19). La velocitat de propagació del virus no varia per segon dia consecutiu i és d'1,03.

El nombre de pacients ingressats baixa clarament i són 544 (32 menys) i 108 malalts estan a l'UCI, dos més del darrer balanç.

Proves massives també a Santa Coloma i Vilafranca

Al Vallès Occidental, la Generalitat continua concentrant-hi esforços perquè la transmissió del coronavirus no es descontroli i passi a ser comunitària. Els cribratges massius continuen a Ripollet, Sabadell i Terrassa. Es prioritzen les persones que tinguin entre 15 i 45 anys, ja que són les que, segons Salut, tenen més relacions socials.

D'altra banda, Salut també farà cribratges massius amb PCR a Santa Coloma de Gramenet i Vilafranca del Penedès. Les carpes s'instal·laran a partir de dilluns, seguint l'exemple del que s'ha fet aquesta setmana a Sabadell, Ripollet i Terrassa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.