Els contagis de Covid-19 a Espanya repunten, i sense les dades d’Aragó

El ministeri de Sanitat registra 4.507 nous positius de coronavirus, 1.895 diagnosticats el dia previ
Repunten els contagis de Covid-19 a Espanya

El Ministeri de Sanitat ha registrat 4.507 nous positius per Covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats aquest dijous. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 314.362 casos confirmats per proves diagnòstiques. D'aquests, 1.895 s'han diagnosticat el dia anterior.

L'informe no suma els positius de l'Aragó, la comunitat que més n'està notificant els darrers dies, per problemes tècnics. Amb aquesta absència és Madrid qui notifica més diagnòstics el dia previ, amb 567, seguida del País Basc amb 403 i de Catalunya i Andalusia, amb 158, respectivament.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.503 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, tres més que aquest dijous. Segons l'últim informe, hi ha hagut 16 defuncions en els últims set dies, tres a Catalunya.

En l'última setmana hi ha hagut 677 hospitalitzacions i 46 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides