Lleuger descens de coronavirus a Espanya: 1.683 les últimes 24 hores

Simón alerta de la baixa xifra d'asimptomàtics a Madrid
Lleuger descens de coronavirus a Espanya

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dijous de 1.683 nous casos de Covid-19, fet que suposa un lleuger descens enfront dels 1.772 d'ahir, que no incloïen Castella-la Manxa i País Basc. El nombre total de positius des de l'inici de la pandèmia se situa en 309.855, segons les xifres oficials. En les últimes dues setmanes, 10.600 persones han iniciat símptomes, 2.813 en els passats set dies.

De nou, la comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó amb 329. A poca distància hi ha el País Basc amb 322 i Madrid amb 310. A Andalusia van ser-ne 160 i Catalunya, en cinquè lloc, 149.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.500 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, un més que aquest dimecres. Segons l'últim informe, hi ha hagut 22 defuncions en els últims set dies, cinc a Catalunya.

En l'última setmana hi ha hagut 673 hospitalitzacions i 41 ingressos a l'UCI.

D'altra banda, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha advertit avui que la Comunitat de Madrid està tenint un "ritme creixent de notificacions" de casos de Covid-19 en els últims dies, convertint-se en "una de les comunitats autònomes" que més casos està registrant. En roda de premsa aquest dijous, l'epidemiòleg ha assenyalat que l'evolució del nombre d'asimptomàtics a Madrid "ha anat baixant en les últimes setmanes". El que entén com un mal indicador.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides