El Govern demana 4 anys de presó per a un jove acusat d’agredir un Mosso

Els fets haurien passat en la protesta contra l'homenatge als policies que van participar en l'operatiu de l'1-0
Imatge d'arxiu de les protestes contra l'homenatge als policies que van participar en l'1-0

La Generalitat sol·licita una condemna de quatre anys, nou mesos i un dia de presó per al jove de Badalona Marcel Vivet, detingut per la seva participació en la concentració convocada a Barcelona per Arran i altres col·lectius el 29 de setembre del 2018.

L'organització de l'esquerra independentista es va manifestar contra la celebració d'un homenatge del sindicat policial Jusapol als policies que van formar part de l'operatiu contra el referèndum de l'1-O.

La Fiscalia demana una pena de cinc anys i mig de presó. En tots dos casos, les peticions es basen en les acusacions de desordres públics, atemptat contra l'autoritat i lesions lleus.

Segons publica NacióDigital, Fiscalia i Generalitat comparteixen el mateix relat segons el qual el jove formava part del grup de persones que es va concentrar a la Via Laietana davant del cordó policial dels Mossos d'Esquadra amb actitud "reivindicativa i bel·ligerant".

Els joves van llançar pintura als agents i segons la Generalitat, van fer "escomeses" contra el cordó policial. En una d'aquestes, tant la Fiscalia com el Govern acusen el jove de colpejar amb un pal de fusta un agent dels Mossos, causant-li una contusió a l'avantbraç i al canell dret.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides