Quin redactor de Catalunya Ràdio ha fet un tuit contra Enric Millo i l’ha esborrat després?

El tuit del periodista de Catalunya Ràdio Oriol Munné contra Enric M
El tuit del periodista de Catalunya Ràdio Oriol Munné contra Enric Millo que va esborrar poc després de penjar-lo

Oriol Munné i Gri. L’ex-delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va penjar, el passat diumenge 2 d’agost, al seu perfil de twitter una fotografia seva i de la seva dona acompanyada del text: “Avui hem celebrat un gran dia. Es compleixen 8 anys del trasplantament i seguim endavant..! Visca la vida i visca l’amor!!!” i hi afegia un parell d’emoticones contentes i un cor vermell. A Oriol Munné, que al seu perfil de linkedin es defineix com a “redactor superior a Catalunya Ràdio”, on hi porta treballant quasi 21 anys, va respondre així a l’actual secretari d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia: “@EnricMillo Enhorabona! No sigui que ara patinis amb una mica de fairy pel carrer i et descalabris! A cuidar-se!”. Poca estona després de penjar-lo va prendre la decisió d’eliminar-lo però la impressió de pantalla amb el seu comentari ja havia circulat per les xarxes socials.

L’agost de 2012, Enric Millo va donar un ronyó a la seva dona i ja va ser motiu de polèmica política perquè els presentadors del programa Està passant Toni Soler i Jair Domínguez en van fer burla ara fa un any. “El costat humà de Millo està al ronyó”, va dir Soler aleshores.

Oriol Munné, que treballa a la secció d’Esports de Catalunya Ràdio i també fa una secció sobre Costumari català on explica les tradicions del país, no es talla gens al seu perfil de twitter. Com molts d’altres companys de la ràdio o de la televisió pública es salta el Manual d’ús de la CCMA que prohibeix als seus redactors expressar idees polítiques a les xarxes socials. Com a mostra, aquest comentari seu sobre el suport d’ERC al PSOE al Congrés dels Diputats: “És MOLT LLASTIMÓS I PATÈTIC veure ERC arrossegant-se d’aquesta manera davant del PSOE i fer el paper de palanganero per ni quatre engrunes. És de vergonya aliena veure gent com el Rufián convertit en xaiet i llepant les botes del PSOE. Per acabar així no calia fer tot el que hem fet…”. Aquest tuit no l’ha esborrat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides