Espanya registra 8.532 nous positius de coronavirus des de divendres

Sanitat xifra en 968 els contagiats el dia previ però no dona dades de Catalunya per problemes tècnics
Coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha registrat 8.532 nous positius per la Covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats el divendres. Segons l'informe d'aquest dilluns, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 297.054 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 288.522 del total de divendres. D'aquests, 968 s'han diagnosticat el dia previ.

La comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó (586), seguida del País Basc (123) i Andalusia (101). L'informe no dona dades de diagnosticats el dia previ a Catalunya, Madrid i Navarra per problemes tècnics.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.472 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, 27 més que divendres. Segons el darrer informe, hi ha hagut 26 defuncions en els últims set dies, més de la meitat a l'Aragó.

En l'última setmana hi ha hagut 562 hospitalitzacions i 37 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides