Servihabitat serà el patrocinador principal de BNEW

Juan Carlos Álvarez i Pere Navarro
Juan Carlos Álvarez i Pere Navarro

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Servihabitat, servicer multiclient i multiproducte de referència en la gestió d’actius immobiliaris i financers, han firmat l’acord pel qual la firma serà la patrocinadora principal del nou esdeveniment BNEW (Barcelona New Economy Week), que se celebrarà del 6 al 9 d’octubre. Amb aquest conveni, el servicer dona un pas decidit en el seu suport a aquesta gran cita orientada a impulsar la reactivació de l’economia. 

En l’acte de la signatura, que ha tingut lloc a les oficines del Consorci, han estat presents Juan Carlos Álvarez, director general de Negoci de Gestió Patrimonial de Servihabitat, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW. 

Pere Navarro ha agraït a Servihabitat la seva aposta decidida per BNEW, “un nou esdeveniment totalment innovador i disruptiu que es convertirà en la gran cita per a la reactivació econòmica, amb la presència dels principals sectors d’activitat, compromès amb l’Agenda 2030, i focalitzat en les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies”.  

Per la seva banda, Juan Carlos Álvarez ha destacat que “des de Servihabitat apostem fermament per una cita com BNEW que, amb un format totalment adaptat al context actual, té com a objectiu reunir a professionals de sectors clau per a treballar per la recuperació del conjunt de l’economia”. 

Un esdeveniment disruptiu 

BNEW–Barcelona New Economy Week tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre simultàniament en diferents escenaris emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Està concebut com un gran esdeveniment B2B -100% professional- i de caràcter híbrid -físic i digital- que suma esdeveniments globals de Logística, Real Estate, Indústria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques, tots ells amb un denominador comú: la nova economia. BNEW es podrà seguir de forma presencial, amb una reserva prèvia, o a través de streaming, des de qualsevol lloc del món en directe o en diferit, a través de la plataforma digital de l’esdeveniment, desenvolupada per SIRT (Cisco). BNEW ofereix la possibilitat d’inscriure’s de forma gratuïta a BDigital per a aquells que formalitzin el registre abans del 31 d’agost a través de la web de l’esdeveniment: www.bnewbarcelona.com

Pòdiums de coneixement 

La proposta de coneixement de BNEW es basa en uns pòdiums que permetran a tots els participants desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se al futur i retroalimentar-se de les opinions d'altres experts en un format sense precedents, àgil i innovador. Els pòdiums de coneixement estan formats per Inspirational Talks, debats, entrevistes en profunditat amb professionals singulars i panells. En el BNEW es tractaran temes en profunditat dirigits a directius i quadres de comandament d'empreses per aconseguir el màxim rendiment, tant personal com dels seus equips. Entre els principals Inspirational Speakers que ja han confirmat la seva participació al  BNEW cal destacar a Celia Tham, emprenedora i tecnòloga; Luca Lazzarini, expert en formació i comunicació comercial; Marc Vidal, expert en transformació digital i economia 4.0.; Elsa Punset, experta en educació i intel·ligència emocional aplicada al canvi; Alicia Asín, experta en intel·ligència artificial, IoT y Big Data, o Sandra Pina, experta en sostenibilitat i empresa, entre d’altres.

Pel que fa als debats sectorials es tractaran temes relacionats amb l'activitat i la relació comercial post Covid-19, la digitalització, el 5G, les noves tecnologies, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la igualtat d'oportunitats professionals per homes i dones, els reptes de la ciberseguretat, la indústria 4.0, les conseqüències del Bréxit, l'emprenedoria, etc. L’oferta de coneixement de BNEW es completarà amb entrevistes amb professionals singulars que han destacat per la seva contribució al canvi de paradigma d’alguns models de negoci o han realitzat aportacions significatives en els seus sectors o camps d'acció, així com amb panells d'experts que desenvoluparan temes d'interès. 

Una oferta de networking molt potent que obrirà nous horitzons

El networking serà un dels aspectes més potents i destacats de BNEW, ja que permetrà accedir a una àmplia agenda de contactes, programar reunions presencials i aconseguir contactes digitals de qualsevol lloc del món. Per tant, permetrà crear relacions productives, optimitzant el temps dels participants amb el target adequat i generant les màximes oportunitats per a les empreses. El networking de BNEW permetrà realitzar agendes de contacte presencials en funció de les necessitats i les oportunitats de recerca generades per cadascun dels participants. I al mateix temps permetrà contactar amb potencials clients i col·laboradors a través de la plataforma digital. 

La plataforma digital de BNEW permetrà posar en contacte interessos mutus de participants en funció de les necessitats mostrades per cadascun dels participants en el moment de registrar-se, tot això creuant totes les dades de cadascun dels cinc sectors participants: Logística, Immobiliari, Indústria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques. 

El més nou en innovació i tendències i una gran aposta pel talent 

BNEW també serà el lloc ideal per llançar serveis i productes disruptius. Un espai per descobrir l'últim en innovació i tendències de cada sector que permetrà reforçar els avantatges competitius de les empreses. Aquestes innovacions es podran veure i conèixer de forma sensitiva, en la modalitat presencial, i en forma de presentacions audiovisuals a través de la plataforma de BNEW. Tot això del 6 al 9 d’octubre a Barcelona.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari