Qui va blocar més de cent tuitaires després d’una controvèrsia amb Joan Tardà?

Controvèrsia a twitter entre Joan Tardà i Eduard Voltas
Controvèrsia a twitter entre Joan Tardà i Eduard Voltas

El periodista Eduard Voltas. El dijous 28 va mantenir un debat a twitter amb l’ex-diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà sobre el paper jugat per la Fiscalia General de l’Estat en la polèmica sobre la retirada del tercer grau als presos independentistes. Voltas va escriure al seu perfil “Quan Pedro Sánchez va nomenar la seva Fiscal General de l’Estat, només li havia de donar una instrucció en relació al conflicte català: “Dolores, desescálame esto para poder abrir la vía política”. Òbviament, no ho va fer. Aquest govern no mereix ni un minut més de marge”. Tardà el va replicar amb un missatge on deia “deus haver quedat ben tranquil amb aquesta conclusió tan elaborada. Au!!!”.  Tardà i Voltas van mantenir un intercanvi civilitzat de comentaris sobre aquesta qüestió però el perfil del periodista es va omplir immediatament d’insults i retrets al polític d’ERC.

L’endemà, Voltas  va explicar, també a twitter, que “ahir vaig tenir un breu intercanvi amb en Joan Tardà, a qui aprecio molt però amb qui és obvi que discrepem. He hagut de blocar, no exagero, més de 100 perfils que han aprofitat les mencions per entrar a insultar-lo. Dir-vos que aquests que l’insulteu no li arribeu a la sola de la sabata”.

Els bloquejos de Voltas als seus seguidors a twitter no van ser suficients per evitar que aquesta explicació no vingués acompanyada de nous missatges amb insults contra Tardà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides