Els contagis per Covid-19 segueixen creixent a Espanya: 1.525 en 24 hores

Xifren en 28.445 el total de morts, dos més que ahir
Una infermera realitza un test de coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha registrat 3.092 nous positius per Covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats aquest dijous. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 288.522 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 285.430 d'ahir. D'aquests, 1.525 s'han diagnosticat el dia anterior.

De nou, la comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó amb 511. Juntament amb Madrid, que en va registrar 372, sumen més de la meitat dels diagnosticats el dia previ. Al País Basc van ser 158, a Andalusia 107 i a Catalunya 64.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.445 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, dos més que aquest dijous. Segons l'últim informe, hi ha hagut 12 defuncions en els últims set dies, quatre a Catalunya.

En l'última setmana hi ha hagut 472 hospitalitzacions i 27 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides