Qui pagarà el documental de Barça TV sobre Arthur Melo?

El documental sobre Arthur, al web del FC Barcelona
El documental sobre Arthur, al web del FC Barcelona

L'acceptació, certament escassa, de Barça TV per part de l'afició blaugrana acaba de patir un altre revés inesperat a conseqüència de la rebel·lia del jugador brasiler Arthur Melo, que es nega a complir el que li queda de contracte, inclosos els partits de la Champions League.

Arthur s'ha emprenyat per haver estat inclòs en una operació comptable d'urgència per reparar part de les enormes pèrdues que preveu el club aquest exercici sobtadament trencat per la pandèmia. El seu traspàs a la Juventus per gairebé 80 milions d'euros salvarà la Junta Directiva de Josep Maria Bartomeu d'un dèficit rècord de més de 150 milions gràcies al talent d'un futbolista excepcional amb un futur excepcional als seus 23 anys.

Una altra cosa és que Arthur estigués d'acord en ser utilitzat com a moneda de canvi, acceptant a contracor i de mala gana canviar de club, de ciutat i de país per la pressió de la directiva i del mateix entrenador, Quique Setién, el qual ha mirat de justificar la venda per causes extraesportives i de mala actitud professional.

Quan Arthur ha percebut aquesta innecessària façana per emmascarar el traspàs senzillament s'ha inhibit i, desconnectant del Barça per sempre, ha marxat al Brasil i no tornarà a Europa fins que les seves obligacions amb la Juventus li ho exigeixin.

Ara, per motius obvis, el Barça està llançant una ofensiva contra el jugador i no es pot descartar que el tema acabi als jutjats per una acusació d'incompliment de contracte.

La mala notícia per a Barça TV és que una de les primeres produccions pel canal, convertit en l'estrella de Barça Studios, va ser un documental sobre els orígens d'Arthur, un dels futbolistes que havia de fer història al club blaugrana, teòricament.

De fet, a la mateixa pàgina web blaugrana, a l'apartat de Barça TV, se segueix destacant aquesta peça​ única i molt cara de produir, en la qual s'emfatitza sobre la carrera d'Arthur, enfocada cap al que havia de ser el seu gran destí com a jugador clau del centre del camp de Barça. Definitivament, Arthur se'n va rebotat i el documental no es podrà amortitzar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides