La Generalitat estén a Castelldefels i Gavà les restriccions per la Covid-19

Permet l'activitat comercial, cultural, lúdica i esportiva al 50% i el culte religiós a un terç de l'aforament
Platja de la Pineda de Castelldefels

La Generalitat inclou Castelldefels i Gavà en els municipis amb restriccions per prevenir els contagis de coronavirus. Amb aquesta decisió, que serà vigent quan es publiqui al DOGC, limita al 50% l'aforament d'activitats comercials, culturals, lúdiques i esportives i prohibeix les reunions i trobades de més de 10 persones, tant en l'àmbit públic com en el privat.

En canvi, el Procicat relaxa les limitacions en els actes de culte i ara hi permetrà un aforament màxim d'un terç de la capacitat dels temples, per sobre del límit de deu persones que es marcava fins ara.

Aquest dilluns, l'Ajuntament de Castelldefels ja va demanar al Procicat la inclusió del municipi en el grup de ciutats de l'àrea metropolitana afectades per les restriccions a la mobilitat i l'oci. El govern ha decidit incloure-hi també Gavà, com ja va fer de forma individual amb Sant Feliu de Llobregat.

En total, doncs, són 16 les poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona on hi haurà les mateixes restriccions: Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i Gavà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides