Laura Rosel substituirà Mònica Terribas

Una nota apareguda al portal del programa 'El matí de Catalunya Ràdio' dona a conèixer que la periodista que copresentava 'Catalunya Nit' dirigirà els matinals de l’emissora
Laura Rosel, Saül Gordillo i Albert Segura, al despatx del director d
Laura Rosel, Saül Gordillo i Albert Segura, al despatx del director de Catalunya Ràdio

Laura Rosel, que ha presentat el programa Catalunya Nit a Catalunya Ràdio aquesta temporada, substituirà Mònica Terribas en la direcció i presentació d’El matí de Catalunya Ràdio a partir del 31 d’agost. Albert Segura, presentador del programa Solidaris i d’El matí de Catalunya Ràdio els dies festius i durant l’estiu, serà el subdirector del programa i acompanyarà Laura Rosel en la presentació. Aquests nomenaments seran confirmats aquest dimecres 29 de juliol, pel consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons la nota que ha aparegut en el portal d’El matí de Catalunya Ràdio.

A la nota, que sorprenentment no ha estat distribuïda pel departament de premsa de la CCMA, s’hi llegeix que “el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha tancat en deu dies l'episodi de la marxa voluntària de Terribas, que va anunciar el seu adéu per sorpresa el 17 de juliol”. També s’hi diu que “El nou El matí de Catalunya Ràdio suposa la culminació del projecte de renovació de Catalunya Ràdio iniciat el 2016. Amb Laura Rosel, el programa vaixell insígnia de la ràdio pública estarà connectat amb la gent, amb el carrer, amb el país i amb el món. Ho farà amb un equip renovat, jove i dinàmic per a un programa renovat i dinàmic capitanejat per una dona. Una visió femenina per liderar el mascaró de proa d'una ràdio que ha canviat per créixer i millorar al servei de la gent i del país. Una ràdio pública i nacional de Catalunya”.

Mònica Terribas va renunciar al segon any de contracte que tenia signat amb la CCMA per discrepàncies amb Saül Gordillo i ho va fer després d’una discussió tensa al seu despatx pocs dies abans d’acabar la temporada. La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va intentar cessar Gordillo en una reunió extraordinària del consell de govern d’aquesta entitat, però no ho va aconseguir perquè s’hi van oposar els consellers d’ERC i el PP. El nomenament de Laura Rosel, que compta amb les simpaties de JxCat i ERC, no ha de tenir problemes per superar el tràmit de l’aprovació pel consell de govern de la CCMA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides