L’‘app’ de BBVA permet als seus clients visualitzar les targetes donades d’alta en el comerç online

A partir del pròxim mes d’octubre, aquesta funcionalitat ja estarà
A partir del pròxim mes d’octubre, aquesta funcionalitat ja estarà en actiu.

BBVA és la primera entitat a Espanya que ofereix als seus clients en la seva aplicació de banca mòbil una visió global de tots els comerços electrònics o plataformes on aquests clients hagin registrat les seves targetes bancàries. A més, aquesta nova funcionalitat també permet als clients gestionar des d’un mateix lloc les targetes adherides a Google Pay, Apple Pay o Samsung Pay. Aquesta novetat converteix a la’‘app’ de BBVA en el centre de comandament des del qual el client podrà controlar fàcilment on estan emmagatzemades les seves targetes ‘online’.

La nova funcionalitat de serveis i comerços vinculats a la targeta de l’aplicació de BBVA, que estarà disponible a partir del mes d’octubre vinent, permet als clients tenir un major control dels instruments de pagaments que s’emmagatzemen en la xarxa en poder conèixer en tot moment en quines plataformes digitals s’han introduït.

Seguretat amb la tokenització

Els usuaris de comerços electrònics estan preocupats, cada vegada més, quan han d’incloure les dades de les seves targetes en la xarxa. Per aquest motiu, s’està implementant un mètode que converteix aquestes dades en un ‘token’ (codi que substitueix als números de les targetes), que es genera perquè pugui ser utilitzat en un comerç, servei o dispositiu específic. Això incrementa la seguretat dels comerços electrònics, ja que evita que les dades de la targeta es filtrin a la xarxa.

Gràcies a aquest sistema, BBVA detectarà en quins comerços electrònics el client ha introduït les dades de les seves targetes i els mostrarà en la posició global de l’‘app’.

En el primer trimestre del 2021, també es podran activar i desactivar les targetes o esborrar les dades d’aquestes dels portals web sense necessitat d’accedir a ells. En cas de renovació de la targeta per caducitat, aquesta s’actualitza automàticament en els llocs web on estigui vinculada. Així mateix, des de la mateixa ‘app’ de BBVA també es podran consultar els sistemes de pagament mòbil (Google Pay, Apple Pay o Samsung Pay) als quals estigui vinculada la targeta, oferint a l’usuari la possibilitat, a més, de desvincular la seva targeta de qualsevol d’aquests sistemes tant de manera temporal com permanent. Aquesta funcionalitat permet al client disposar en tot moment d’aquesta informació amb l’objectiu que pugui controlar les despeses i gestionar millor les seves finances.

Amb aquesta nova experiència, l’aplicació mòbil de BBVA es converteix en el centre de comandament des del qual el client controla tots els mètodes de pagament que estigui utilitzant a internet, i disposa de tota la informació amb un sol cop d’ull. Gràcies a la ‘tokenització’ de les targetes, s’incrementa encara més la seguretat a l’hora de realitzar els pagaments, ja que els codis es generen per a un comerç i un dispositiu mòbil en concret i no queden guardats en cap servidor”, explica Jorge Moreno, director de Solucions de Pagaments Digitals de BBVA.

Els clients de BBVA podran visualitzar a través de l’‘app’ les targetes o pagaments mòbils vinculats a plataformes com Netflix, Paypal, Amazon, Microsoft, Uber o Glovo, entre altres. Amb aquesta nova experiència, BBVA avança en la seguretat dels pagaments per internet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides