Espanya afegeix 6.351 nous casos de coronavirus des de divendres passat

855 casos positius en les últimes 24 hores
Personal sanitari atenent un pacient de Covid 19

El Ministeri de Sanitat ha registrat 6.361 nous positius per la covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats divendres. Segons l'informe d'aquest dilluns, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 278.782 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 272.421 del total del divendres. D'aquests, 855 s'han diagnosticat el dia previ.

La comunitat que més casos acumula el dia previ l'Aragó (474) seguida de Navarra (93), el País Basc (76), Catalunya (71) i Madrid (53).

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.434 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, dos més que divendres. Segons el darrer informe, hi ha hagut sis defuncions en els últims set dies.

En l'última setmana hi ha hagut 349 hospitalitzacions i 12 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides