Jordi Sànchez: “Carles Puigdemont és la millor carta de presentació de l’independentisme”

L’expresident de l’ANC assenyala que JxCat “busca la transversalitat”
Jordi Sànchez

L’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i president de la Crida Nacional per la República, Jordi Sànchez, ha manifestat la seva voluntat de que Carles Puigdemont sigui el cap de llista de JxCat de cara a les properes eleccions autonòmiques a Catalunya: “Puigdemont és la millor carta de presentació de l’independentisme”. En una entrevista a Ràdio Euskadi, Sànchez ha assegurat que l’expresident català “és el vot a la no resignació, a mantenir viu el compromís de l’autodeterminació i la veu lliure d’Europa”.

Per altra banda, en plena recomposició de l’espai postconvergent, l’exlíder de l’ANC ha assenyalat que el partit de JxCat “busca la transversalitat que permet conviure a persones procedents de l’esquerra fins al centre dreta”. A més, s’ha mostrat obert a que militants del PDECat s’integrin a la nova força política de Puigdemont, però ha remarcat que ho haurien de fer d’una manera “compromesa en la lluita contra la corrupció”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides