En què coincideixen JxCat, ERC i PP en la resposta política al caos de la gestió de les residències?

Dos interns en una residència per gent gran
Dos interns en una residència per gent gran

En que no s’ha de suspendre cautelarment els contractes de les empreses que hagin comès irregularitats en la gestió dels centres i en que no s'ha de desenvolupar un Pla d'inversió plurianual per construir més residències, pisos tutelats i centres de dia. Els diputats de JxCat, ERC i el Partit Popular van sumar els seus vots per oposar-se a dues propostes de resolució presentades per Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya que plantejaven aquestes polítiques.

En una d’elles, Catalunya en Comú Podem proposava “incrementar l’activitat inspectora i obrir els expedients sancionadors necessaris, suspenent de forma cautelar els contractes i concerts de les empreses gestores de residències de titularitat pública, quan es detectin irregularitats i es comprovi que la gestió ha estat ineficaç i negligent durant la crisi de la Covid-19 en l’atenció a les persones usuàries”.

I en l’altra, es reclamava “aprovar i desenvolupar un pla d’inversió plurianual per a la construcció de residències, pisos tutelats i centres de dia de titularitat pública per part de la Generalitat de Catalunya, coordinant amb els ajuntaments la cessió de terrenys públics municipals”.

En les dues propostes, van votar a favor els diputats socialistes, els comuns i els de la CUP mentre que els de Ciutadans es van abstenir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides