Puigdemont parla amb Junqueras per “reconstruir la unitat estratègica”

L'expresident no aclareix si es presentarà com a candidat
Puigdemont, en un moment de l'entrevista de TV3 a Brussel·les

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha confirmat en una entrevista a TV3 que parla més amb el líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, que amb el mateix president Quim Torra. Els dos polítics han reprès el diàleg amb l'objectiu de "reconstruir la unitat estratègica", diu l'ara eurodiputat des de Brussel·les.

"Ens hem de tractar com a aliats d'una mateixa trinxera", diu Puigdemont. "És normal que hi hagi discrepàncies", conclou l'expresident justificant el retrobament i les diferències, que no amaga.

En l'entrevista no aclareix si es presentarà com a candidat. "Si hagués de prendre aquesta decisió avui, segurament seria que no. Però la meva vida pot canviar en una setmana. No faig plans. Cap ni un", diu i insisteix: "Si jo em presentés, i a mi el Parlament de Catalunya m'investís president, amb una investidura telemàtica, és clar que aniria a Catalunya, tal com ja tenia previst de fer".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides