El Regne Unit posarà en quarantena els viatgers procedents d’Espanya

Se suma a França, Bèlgica i Noruega, que també han incrementat les restriccions pels brots espanyols de Covid-19
Dos turistes amb marcaretes davant de la Sagrada Familia

Creix el nombre de països que extremen la seguretat amb Espanya pels rebrots de coronavirus. L'últim a afegir-se a la llista, després de França, Bèlgica i Noruega, és el Regne Unit. El seu govern ha decidit que tots els passatgers procedents d'Espanya hauran de passar dues setmanes en quarantena per si estan infectats per coronavirus.

Així, la segona onada de la pandèmia ha fet que aquest país hagi decidit treure Espanya de la llista de països segurs.

Cadascuna de les quatre nacions constituents del Regne Unit (Anglaterra, Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord) estableix les seves pròpies polítiques de lluita contra la Covid-19, però segueixen regles similars en la majoria dels casos.

L'any passat, 83.700.000 de turistes van viatjar a Espanya, dels quals 18.080.000 eren britànics, el que els converteix en el grup més gran per nacionalitat, segons l'Oficina Nacional d'Estadístiques d'Espanya.

L'anunci suposa un cop dur per a Espanya, que està tractant de recuperar la seva temporada turística.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides