El PDECat demana a qui marxi a JxCat que sigui honest i es doni de baixa

Recorda que el partit no contempla la doble militància
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, ha demanat als associats del seu partit que si volen marxar a JxCat actuïn de manera honesta i es donin de baixa de la formació hereva de Convergència. Solsona ha recordat que el PDeCAT no contempla la doble militància.

Solsona, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha manifestat que "en el moment en què un associat lliurament se'n va a militar a un altre partit el que ha de fer és no esperar a que el PDeCAT actuï i expedienti sinó que de manera noble i honesta es doni de baixa".

El portaveu ha lamentat que no hi hagi acord un dia abans que comenci el congrés fundacional de JxCat i ha reivindicat que la seva formació no ha d'esperar a l'octubre, quan acaba el congrés del nou partit, per saber què representa. En aquest context, ha insistit que el PDeCAT es presentarà a les eleccions encara que no hi hagi acord.

D'altra banda, el president del PDECat, David Bonvehí, ha constatat que "fins ara no ha estat possible transitar cap a JxCat, ja que el nou instrument que es constitueix demà ha fet una crida a sumar persones a títol individual i en canvi no garanteix que el Partit Demòcrata i el que representa estigui present". Per això, s'emplaça al que pugui decidir el consell nacional del PDECat el proper dijous 30 de juliol.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari