El PDECat demana a qui marxi a JxCat que sigui honest i es doni de baixa

Recorda que el partit no contempla la doble militància
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa
Marc Solsona, portaveu del PDECat i alcalde de Mollerussa

El portaveu del PDeCAT, Marc Solsona, ha demanat als associats del seu partit que si volen marxar a JxCat actuïn de manera honesta i es donin de baixa de la formació hereva de Convergència. Solsona ha recordat que el PDeCAT no contempla la doble militància.

Solsona, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha manifestat que "en el moment en què un associat lliurament se'n va a militar a un altre partit el que ha de fer és no esperar a que el PDeCAT actuï i expedienti sinó que de manera noble i honesta es doni de baixa".

El portaveu ha lamentat que no hi hagi acord un dia abans que comenci el congrés fundacional de JxCat i ha reivindicat que la seva formació no ha d'esperar a l'octubre, quan acaba el congrés del nou partit, per saber què representa. En aquest context, ha insistit que el PDeCAT es presentarà a les eleccions encara que no hi hagi acord.

D'altra banda, el president del PDECat, David Bonvehí, ha constatat que "fins ara no ha estat possible transitar cap a JxCat, ja que el nou instrument que es constitueix demà ha fet una crida a sumar persones a títol individual i en canvi no garanteix que el Partit Demòcrata i el que representa estigui present". Per això, s'emplaça al que pugui decidir el consell nacional del PDECat el proper dijous 30 de juliol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides