Baixen a 922 els contagis a Espanya

Sanitat ha registrat 10 morts amb Covid-19 en els últims set dies, tres més que els registrats ahir dijous
Personal sanitari atenent un pacient de Covid 19

El Ministeri de Sanitat ha registrat 2.255 nous positius per covid-19 a Espanya amb relació al total de casos confirmats aquest dijous. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 272.421 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 270.166 d'ahir. D'aquests, 922 s'han diagnosticat el dia anterior. De nou, la comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó (298), seguida de Catalunya (133) i Madrid (107).

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.432 el total de morts per coronavirus a tot l'estat espanyol, tres més que aquest dijous. Segons l'últim informe, hi ha hagut deu defuncions en els últims set dies, tres de les quals a Madrid i dues a Catalunya.

En l'última setmana hi ha hagut 327 hospitalitzacions i 14 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides