Espanya frega el miler de contagis

Sanitat xifra en 971 els diagnosticats el dia previ, 415 a l'Aragó, 182 a Catalunya i 102 a Madrid
Personal mèdic fent prova de coronavirus

El Ministeri de Sanitat ha registrat 2.615 nous positius per covid-19 a Espanya en relació al total de casos confirmats aquest dimecres. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 270.166 casos confirmats per proves diagnòstiques davant dels 267.551 d'ahir. D'aquests, 971 s'han diagnosticat el dia anterior. De nou, la comunitat que més casos acumula el dia previ és l'Aragó (415), seguida de Catalunya (182) i Madrid (102).

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.426 el total de morts per coronavirus a tot l'estat espanyol, tres més que aquest dimecres. Segons l'últim informe, hi ha hagut set defuncions en els últims set dies, tres de les quals a Madrid i dues a Catalunya.

En l'última setmana, el ministeri de Sanitat del govern espanyol també ha confirmat  296 hospitalitzacions i 15 ingressos en UCI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides