Nissan proposa ajornar el tancament de les tres fàbriques al juny del 2021

Els sindicats mantenen la seva postura de no negociar amb la companyia fins que no retiri l'ERO
Treballadors de Nissan protestant
Treballadors de Nissan protestant

Nissan ha plantejat ajornar al juny del 2021 el tancament de les plantes de la Zona Franca. Es tracta d'una pròrroga de sis mesos que el directiu de la companyia encarregat de la liquidació de les fàbriques catalanes, Frank Torres, ha traslladat aquest dimarts al comitè d'empresa en la tercera mediació a la seu dels serveis territorials de Treball a Barcelona.

Com a contrapartida, els treballadors haurien d'abandonar la vaga indefinida i reprendre la producció a l'agost. Els representants sindicals continuen plantats i han assegurat que no negociaran aquesta proposta fins que Nissan no retiri l'Expedient de Regulació d'Ocupació que hi ha sobre la taula: "Seguim sense reconèixer aquest procés".

L'ERO inclou 2.525 treballadors de les tres plantes que l'automobilística té a Catalunya: les de la Zona Franca, Sant Andreu de la Barca i Montcada i Reixac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides