Baixen els positius de coronavirus a Espanya amb 529 casos en 24 hores

Segons les dades de Sanitat, s'han produït dues morts més i en sumen nou en els últims set dies
Una sanitària rentant-se les mans

Espanya ha notificat 529 casos en les últimes 24 hores, fet que suposa un descens respecte al divendres i dilluns quan es van superar els 600, segons les dades recollides pel Ministeri de Sanitat. D'una altra banda, s'han sumat dues noves defuncions i el total dels últims set dies segueixen estables, sumant nou víctimes.

La comunitat autònoma que més contagis reporta actualment segueix sent Aragó, on hi ha hagut 187 positius, tot i que amb un notable descens. Divendres van ser 252 i el dilluns 325. La segueix Catalunya amb una altra disminució en comptabilitzar 63, per sota dels 121 de divendres i dels 80 de dilluns.

Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.424 el total de morts per coronavirus a tot l'estat espanyol, dos més que aquest dilluns. Segons el darrer informe, hi ha hagut nou defuncions en l'última setmana, tres de les quals a Madrid, dues a Castella-la Manxa i dues més a Castella i Lleó.

En l'última setmana hi ha hagut 268 hospitalitzacions i 13 ingressos en UCI. Des que va començar l'epidèmia hi ha hagut 11.733 entrades, 13 en els últims set dies. D'aquestes, a l'Aragó i a Madrid n'hi ha hagut tres i a Catalunya i a Andalusia dues. Hi ha dotze comunitats sense cap ingrés en Unitats de Cures Intensives en la darrera setmana.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari