Mossos i independentistes s’enfronten per la visita de Felip VI a Poblet

La policia catalana ha fet una detenció entre els qui han anat a protestar per la visita dels Reis
Protesta independentista per la visita de Felip VI

Un grup d'independentistes s'han desplaçat aquest dilluns fins a les proximitats del Monestir de Poblet per protestar contra la presència dels Reis Felip i Letícia que han visitat el recinte religiós, dins del programa de visites que la Casa Reial ha organitzat per totes les comunitats autonòmiques d'Espanya amb l'argument de conèixer de primera mà els efectes de la pandèmia de la covid-19 en tot el territori.

Els Mossos han carregat contra els independentistes que han intentat apropar-se al monestir i han procedit a fer una detenció. Algunes informacions apunten que, tot i el cordó policial, alguns dels manifestants han aconseguit arribar fins al mur del recinte i han protestat contra la visita dels Reis.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.