Tallen la circulació de l’AVE a Girona per protestar per la visita dels Reis a Catalunya

Han cremat neumàtics que han provocat una avaria en la catenària que ha afectat el pas del tren
Sabotatge a l'AVE

Uns desconeguts han cremat neumàtics aquest dilluns al matí en les vies de l'AVE entre Girona i Figueres, el que ha provocat una avaria en la catenària i ha obligat a tallar la circulació de trens en aquell tram, segons ha informat RENFE. Els clients afectats que tenien l'origen o el destí del seu desplaçament a Figueres han estat traslladats per carretera, mentre que els que tenien l'origen o el destí a Girona han estat derivats als serveis regionals. RENFE informa que s'han vist afectats quatre trens d'Alta Velocitat i que 330 viatgers "han patit retards derivats d'aquest acte vandàlic".

En els llocs dels fets, els autors del sabotatge han deixat símbols antimonàrquics, per la qual cosa es desprèn que l'acció s'ha fet per protestar per la visita que els Reis Felip i Letícia fan aquest dilluns a Catalunya. Es dona la circumstància que tot i que el sabotatge s'ha fet a Girona, la visita dels Reis s'ha limitat al Monestir de Poblet (Tarragona). L'Assemblea Nacional Catalana ha convocat mobilitzacions per protestar contra la visita dels Reis a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.